Har svårt för tystnad

Har svårt för tystnad

Det finns två saker som gör att jag har svårt att sova. Den som är mest verklig är att jag har svårt för tystnad, framför allt att det som sägs vara tystnad egentligen är fullt av ljud som surrande kylskåp, bilar på gatan utanför och skrålande människor. Det andra, det är att hunger gör att jag inte somnar utan mest känner efter. Det knepiga med hunger för mig är att jag inte riktigt kan tolka vad som är hunger och vad som är mitt ständiga illamående. Försöker därför att äta bra saker och inte ha det jag brukar falla för i matväg hemma. Ikväll blev det kokta ägg efter attvjsg kom hem  från en liten middag för tre. Det där med tystnad brukar jag åtgärda med Gilmore Girls eller Veronica Mars på datorn, eftersom jag sett alla avsnitt alldeles för många gånger och därför bara behöver lyssna för att hänga med och somnar jag är det inga problem. Eller också har jag Harry Potter som ljudbok Jim Dale (det finns två versioner av den engelska inläsningen) med automatisk avstängning på stereon. SR:s poddar är också bra. Nu är jag ordentligt trött och imorgon ska jag göra trevliga saker.Lämna en kommentar