Tre dagar på en och en halv

Tre dagar på en och en halv

Det har varit en bra dag idag. Jag är ensam på kontoret eftersom alla andra är på semester eller arbetar från ett kontor i hos en av finansiärerna. Att vara själv har sina uppenbara nackdelar, men det är inte mycket värre än att läsa samhällsvetenskap på universitetet. En måste styra upp varje dag för att få någon typ av mänsklig interaktion. Idag var detta inslag lunch med min välklädde bästa vän. Det finns också fördelar som att en kan spela musik hela dagarna vilket göra att en slipper höra panflöjtarna dom spelas på andra sidan gatan. En kan sitta på golvet och läsa och sprida ut pappren för att få översikt. En kan googla porslin parallellt i minipauserna. En kan prata i telefon mitt i det lilla kontorslandskapet.

Jag hade en dag då hjärnan hängde med hela vägen. Jag har sammanställt grafer och gjort sammanställningar och med väldigt få misstag. Exceldokument kan lätt göra så att all typ av kreativ tankeverksamhet hos mig havererar om jag inte har en bra dag, men har jag en bra dag så blir det väldigt effektivt. Idag var alltså en supereffektiv dag!

Efter lunch i fredags och idag räckte för det jag uppskattat skulle ta tre dagar och där jag till och med planerat in ännu mer tid bara utifall att. Så nu har jag gett mig själv respit om det skulle komma dåliga dagar, vilket jag vis av erfarenhet vet att det brukar göra. Det kan också finnas tid för ett och annat bad eller andra sommaraktiviteter.Lämna en kommentar