Ingrediens: champinjoner

Stekt blomkålsris

Stekt blomkålsris

Blomkålsris när det bara kokas, ångas eller micras kan vara bland det tråkigaste som finns. Istället kan man därför göra stekt blomkålsris! Stekt blomkålsris kan låta rätt tråkigt det också, men i stekt blomkålsris så har vi i en massa andra grönsaker. Vi har alltid 

Citronkyckling och grönsaker i en panna

Citronkyckling och grönsaker i en panna

Snabbmat från grunden. Det låter verkligen som en motsättning! Över tid har jag dock ändrat min syn på vad som är snabbt. Och kommit fram till att går det på runt 30 minuter så ser jag en måltid som snabbmat! Denna citronkyckling och grönsaker i 

Hash – en pytt med mer frihet

Hash – en pytt med mer frihet

Hash är det ord jag använder för min typ av pytt i panna. Jag tycker nämligen att pytt i panna är begränsande. Den ska alltid baseras på potatis, och gärna innehålla korv. Både potatis och korv är saker som inte är compliant med en paleolitisk 

Bœuf bourguignon –  AIP, paleo, glutenfritt, mjölkfritt

Bœuf bourguignon – AIP, paleo, glutenfritt, mjölkfritt

Bœuf bourguignon, eller burgundisk köttgryta, tycker jag är en perfekt söndagsmiddag. Denna boeuf bourguignon är AIP och paleo och därmed även glutenfri och mjölkfri. Jag äter den gärna med mos eller risad blomkål. Bœuf bourguignon ses som en klassisk fransk rätt. Den har sina anor