Ingrediens: rödlök

Vattenmelonsallad med myntadressing (AIP, paleo)

Vattenmelonsallad med myntadressing (AIP, paleo)

Sommarens matiga sallader var avgörande för mitt välmående under den historiskt varma försommaren. Denna med vattenmelon är väldigt trevlig till grillat av olika slag.

Tonfisk- och avokadoröra

Tonfisk- och avokadoröra

Fick för några veckor se bilder på bakade potatisar och blev så sugen! På enkelheten, men också på konsistensen. Själv upptäckte jag röror i bakpotatis sent, jag är uppväxt med att äta bakad potatis till kött, och då med smält smöt och aromat i. Men 

Kokos- och limekyckling – nu ännu bättre!

Kokos- och limekyckling – nu ännu bättre!

För ett par månader sedan lagade vi denna rätt för första gången. Då med kokosmjölk och utan arrowrot. Nu har receptet förfinats, och jag publicerar det igen! Denna rätt är toppen för en snabb middag (vi tog oss från frusen kyckling till middag på bordet 

Blomkålspilaff färggrant till fisken

Blomkålspilaff färggrant till fisken

Blomkål. Känn på ordet, fundera på smakerna. Blomkål är inte det som jag tycker är mest upphetsande på tallriken. Samtidigt är det en ypperlig grönsak att göra tillbehör av. Mättande, ofta rätt prisvärd och lätt att få tag på närproducerat. Därför är det extra roligt