Jag köpte inte pizzan!

Jag köpte inte pizzan!

Det blev matpanik igår. Jag började dagen så bra med att förbereda två smoothies. De stoppades ner i ryggsäcken tillsammans med dator och iPad. Den ena blev till frukost medans jag läste handlingar inför ett möte. Den andra åt jag när vi tog fikapaus, jag tog också en kopp te, någon köpte macka, de flesta drack kaffe.

Till lunch hade jag planerat att äta kyckling med rostade grönsaker. Men. Den lådan var spårlöst försvunnen. Och vi behöver ha ett bättre system för kylen, tex så missade jag 10 miniburgare!

Oavsett. Jag åt lite sallad med balsamico. Tyckte synd om mig själv. Och efter sista avsnittet av The Keepers (riktigt bra true crime!) och då det slutat regna så pallrade jag mig till Konsum. Jag tittade på färdigrätterna, i en av frysarna delar goda thaigrytor utrymme med fryspizzor. Och jag valde fryspizza. Med ost och skinka, min standard. Halvvägs till kassan insåg jag att det bara var suget och att jag var överhungrig som gjorde att jag ville ha den. I stunden älskar jag fryspizzor. Det är ost, det är bröd, det är varmt. Men efteråt är det inte värt det. Magen gillar varken bröd eller fett.

Och jag vände. La tillbaka pizzan. Och tog en thaicurry med vitt ris. Inte toppen. Men så mycket bättre! En liten seger!Lämna en kommentar