Känner mig som den gamla cykeln på bron

Känner mig som den gamla cykeln på bron

Tre dagar i Umeå, plus en dag för att resa upp och en dag för att komma hem igen. Det blev för länge. Jag är helt förstörd. Tur att det var riktigt roligt och givande i alla fall!

Jag var delegationsledare för Sociademokratiska Handelsstudenters delegation på fyra personer. Det var klubbens första kongress. Vi märktes. Vi påverkade resultatet. Vi etablerade oss i Socialdemokratiska studentförbundet.

Det svåra är det här med maten. Det känns som att det finns tio saker jag kan äta när andra lagar maten. När jag själv kan påverka maten hela vägen är det inga problem med att äta rätt och varierat. När det är någon annan som bestämmer vad som ska ätas blir det knepigt.

Den andra faktorn är energi. Även om jag väljer att sova mycket så är det faktum att man är på fötterna hela dagarna från halv åtta på morgonen till tio på kvällen mer än jag klarar av. Det finns inte energi i mig så att det räcker. På tåget hem var jag helt utslagen i nio timmar. Inatt har jag sovit närmare tolv. Jag är helt slut som människa. Och om tre dagar är det midsommar. Nu ska jag inte göra någonting mer än sitta i soffan, se på film och sova fram till på fredag.Lämna en kommentar