Lite mat såsmåningom, specialflingor på recept och fler mediciner

Lite mat såsmåningom, specialflingor på recept och fler mediciner

Nu kom det en läkare. Jag blir kvar en stund till. Det är bara ändtarmen som är påverkad och tunntarmen ser bra ut! Bra besked! Men för att må bättre så ska jag äta någon form av specialflingor som kan hjälpa med flödena och åter använda azatioprin. Kortisonet ska trappas ut med högt tempo, eftersom jag får flera konstiga biverkningar. En är att jag har svårt att sova, och det ska jag få hjälp med under en period.

Men det kommer nog ta en stund för mig att återhämta mig. Fast det hade tagit längre om inte min fina bästa vän tvingat mig till sjukhuset i torsdag.0 thoughts on “Lite mat såsmåningom, specialflingor på recept och fler mediciner”

  • Vänner är bra! Du har ju dessutom övat upp ett förhållningssätt till tingens ordning – i vart fall utåt – som jag önskar lära mig lite av. Kram

Lämna en kommentar