Min helg

Min helg

Oavsett vad som händer i helgen och hur trött jag blir så är fokus att vara pigg, glad och trevlig, att göra roliga saker och andra saker än jag gör hemma. Tröttheten får helt enkelt vänta.

Jag är i en situation som är rätt vanlig för mig, jag vill mer än jag egentligen orkar. Och jag gör mer än jag egentligen borde. Men det som är rolig ger (i teorin) mer än det tar. Den trötthet som jag förväntar mig ska få tågresan hem på måndag och hela tisdag om det behövs. Jag har gett mig själv utrymme till det genom att ha skrivit mycket av mitt kurs-paper redan nu. Sedan funderar jag på hur välgenomtänkt det är att planera in nationella möten som gör att många måste resa långt helgen innan en ’tentavecka’/sista veckan på en kurs. Alla har mycket att göra.

Denna helg ska jag dock göra saker för mig. Vänner. Politik. Familj. Det är min helg och jag ska försöka släppa stressen som skolan skapar. Jag ska verkligen försöka!Lämna en kommentar