När det gör ont

När det gör ont

För två år sedan, lite drygt, trampade jag brutalt snett. Resultatet blev att jag slet sönder en bit av vadmuskeln k vänster ben. Det läkte efter många om och men och nästan två månader på kryckor. En läkare sa att det antagligen hade varit lättare om jag brutit benet. Problemet med olyckan är att något fortfarande är fel i den vänstra foten. På utsidan av foten, och samtidigt inne i  fotleden, värker det på ett sätt som inte går att förklara.

imageDet gör inte ont hela tiden. Men ungefär tre kvällar i veckan värker det. Om jag har dåliga skor och måste stå länge gör det ont. Att gå eller springa på ojämnt underlag visar varje gång hur instabil fotleden är. Och ibland får jag extremt ont av vädrerväxlingar eller då jag har mycket inflammation i kroppen.

Idag har jag ont. Det började igår kväll och har smärtan har varit väldigt intensiv hela dagen. När det gör som minst ont står jag knappt ut och i smättopparna, då hela underbenet värker så är det bara fokus på annat och värme som kan hjälpa och då bara en aning. Och jag har inga smärtstillande hemma.2 thoughts on “När det gör ont”

Lämna en kommentar