Nu vinner vi!

Nu vinner vi!

imageHar i helgen tillsammans med många andra varit på Socialdemokraternas högkvarter och haft valpepp! Det har varit intensivt och roligt, har hängt med både nya och gamla vänner och träffat nya kamrater.

Det är mycket nya saker som jag har i huvudet nu när jag sitter på tåget tillbaka mot Skåne. Saker jag skulle vilja prata med mina klubbkamrater om, helst nu! Det känns som att det blåser sossevänliga vindar i landet. Det känns som att det är möjligt att skapa reell förändring och göra Europa och Sverige till en mer jämlik plats där vi bryr oss om varandra. Men för att kunna göra något måste val vinnas och tid och kraft investeras.

 

Min hand är dock bättre! Jag klippte bort gipset i morse. Tummen är inte bra, men jag kan använda resten av fingrarna och det räcker att ha handen tejpad så att inte senfästet belastas i allt för hög utsträckning. Jag kunde nog behålla gipset ett par dagar till, men jag tröttnade och jag ville tvätta håret utan att behöva spruta ut schampot ovanpå huvudet!Lämna en kommentar