Politiken har dragit igång igen

Politiken har dragit igång igen

För en vecka sen började politiken igen, första mötet var inplanerat och vi har dragit igång det sista året innan val 2018.

Den närmaste månaden kommer vara rejält upptagen. Av någon anledning har jättemycket klustrats kring vår bröllopshelg, och upp till dess har vi en del att göra.

Schemat gör mig en aning panikslagen. Även om vi verkligen har jobbat undan mycket under den obefintliga sommaren och har bra koll på vad som är kvar, så finns det ett visst mått av stress. Jag vill ju göra allt bra!

Under sommaren har jag blivit avsevärt piggare. Och jag upplever att det är en kombo av medicinernas långsamma verkan, och att jag är restriktiv med maten. Den största skillnaden mot innan jag ändrade kosten är att min energinivå är mycket stabilare och att jag drabbas av hjärndimma mycket med sällan.

Då jag haft mycket ont hela sommaren så är det dock svårt att bedöma energin på riktigt, eftersom smärta tar mycket mer än jag vill erkänna, och smärtstillande gör förmågan att känna efter väldigt nedsatt. Men jag tänker absolut hänga i.

Den stora frågan nu är hur jag ska lösa maten i alla politiska sammanhang. Ofta fikas det, och på många möten måste vi äta mat som lagas på plats eller beställts in. Och jag vill verkligen hitta ett sätt att kunna vara delaktig men ändå inte utsätta min kropp för sånt jag reagerar på. Det blir en utmaning.Lämna en kommentar