Pysselverkstad

Pysselverkstad

Vi har 38 dagar kvar till vi gifter oss, och nu är det långspurten som pågår (kan också ha sett väldigt mycket på friidrotts-VM de senaste dagarna).

De stora grejerna har börjat lösa sig, och det som är kvar är (nästan) bara sånt som inte går att göra ännu, och målet är att det vid veckans slut ska ha försvunnit några saker till från att göra-listan.

Den här veckan har jag papperspysslat, haft framme symaskinen, övat på smink och tillsammans har vi snart gjort klart saker som ska skickas på tryck. Det är tur att vi har ett extra rum i lägenheten, även om det nu börjar flöda över ut i resten av lägenheten.

Jag tycker samtidigt att vi har lyckats väl med planeringen, trots att det är mycket diy och maten ska lagas av oss, familj och vänner. För mig är det viktigt att bröllopsdagen är stressfri och att det upp till dess finns gott om utrymme för att andas. Och det har gått bra. Just nu är det viktigaste att få undan det som går, släppa det som inte är måsten och delegera, delegera, delegera.

Jag vill ha en bröllopsdag som jag kan njuta av och minnas. Och allt jag gör just nu är för att det ska bli så.Lämna en kommentar