Så dålig dag

Så dålig dag

Smärtstillande hjälper. Men i en kropp med känslig mage och en kropp som redan från början har ett rätt dåligt allmäntillstånd  händer istället en massa andra grejer. Idag har illamående varit mest påtagligt. Ett illamående som förvärras enormt när jag står eller sitter, när det ör för varmt, eller om det doftar för mycket. Ett illamående som kräver att jag, som på bilden, öppnar balkongdörren och släpper in den 10-gradiga luften och lägger mig på golvet. Liggande läge i kyla, med ett glas iskallt vatten, är det enklaste alternativet.

För ,IG kan illamående bero på en mängd saker. Illamående är nämligen en av få saker som får mina att stanna upp och lyssna på kroppen. Det ,etta annat jobbar jag mig igenom. Idag kändes illamåendet som en kombination av extremt lågt blodtryck, antagligen pga vätskebrist, och att jag egentligen inte ätit något sedan i förrgår, utom filmjölk och en halv korv. Jag smakade Finspång två tuggor på lasagnen som J gjorde till middag,

Nu har jag istället för golvläge, intagit soffläge. Och funderar på hur jag ska klara av kommande vecka. Mest vill jag bara ställa in allt.

Och vi kom iväg till Körsbärsdalen, en kort utflykt, med thétermosen och extremt lite fysisk rörelse, men bra med frisk luft.2 thoughts on “Så dålig dag”

Lämna en kommentar