Så mycket, så effektivt och mest roligt!

Så mycket, så effektivt och mest roligt!

Denna dag, elfte september, är en dag då många tragedier hänt och minnen kommer upp till ytan. Jag tänker hedra Anna Lindhs minne och söka styrkan i att vi är många på en minneskonsert i Malmö.

Men detta är belöningen för att jag trots att jag sov till halv elva har hunnit med en sån massa saker idag. Jag har röstat i kyrkovalet, och därmed också gjort mitt första besök i kyrkan där jag bor. De verkar ha riktig bra saker för sig, det kom en jämn ström med pensionärer hela tiden och i caféet kunde en köpa gräddtårta! Sedan lunchade jag med en vän i det halvklara vädret vid domkyrkans bästa vägg. Efter det har färdigställt flyers, och skickat både dem och affischer för utskrift hos SSU-distriktet, det är så skönt att slippa den biten. Nomineringsförklaringar har skrivits, kurslitteratur har lästs, en artikel godkänts. Och jag har lyckats skriva en och en halv sida rätt vettig text på temat intemate labor till ett seminarium på fredag. Sen har LSSK fått en ny medlem idag! Så. Gott dagsverke! Nu ska jag minnas…Lämna en kommentar