Testar nya saker från sängen 

Testar nya saker från sängen 

Har tillbringat hela den här dagen nedbäddad i en varm mig säng. Jag har mest sovit. Men också letat efter roliga sätt att göra om de möbler som redan finns i hemmet för att de ska bli lite roligare och personligare. Det är mycket i IKEA och möbler som finns i många hem. Internet och iPad är fantastiska verktyg och jag kom på att jag ville göra en samling av idéer. Hittade Morpholio board i AppStore, och började leka lite med vad för saker som kan fungera tillsammans. Tankar, idéer och inspiration.
Som jag berättat tidigare vet jag inte hur tapeter och golv sker ut så än så länge är det bara tankar som inte har någon verklighetsförankring. Men jag tänkte dela med mig av mitt första försök till en mood board.

Det jag funderar mest på är förvaring. Och hur förvaringen kan vara både snygg och praktisk. Tanken är att ersätta dagens skålar och röriga förvaring med burkar, lådor och skålar med lock. Lock och förvaring i lådor är något jag vill investera i. I grunden är jag en praktisk och rörig människa. Och för att inte mediciner, smycken, hårnålar eller kläder ska sprida ut sig överallt i alla rum så behöver jag fundera mycket på en förvaring som är enkel och intuitiv.

Samtidigt vill jag ha ett hem som är mysig, välkomnande och lugnt. Så jag funderar. Och kommer nog göra fler mood boards som är klart snyggare och mer strukturerade än mitt första försök.Lämna en kommentar