Varannan dags-läge

Varannan dags-läge

Lärde mig något nytt igår. När en ska hämta prednisolon suppar på apoteket är det inte konstigt att det tar tid, de tillverkas när de beställs. Jag ska alltså börja med kortison igen. Mest är jag lite ledsen för att jag inte mår så bra när det närmar sig min födelsedag. Jag fyller 30 år på måndag och jag vill mest sova hela tiden.

Just nu är jag i läget att jag måste vila varannan dag. Det är inte så illa, jag har varit med om värre, men det innebär också att jag missar föreläsningar och måste prioritera väldigt hårt mellan vilka aktiviteter jag väljer. Men läkaren som sjuksköterskan konsulterande är bra och hon remitterade mig till undersökningar samtidigt som hon insåg att det inte funkar, därav suppar med prednisolon.

Idag har jag missat en föreläsning och sett på the Walking Dead. Haft möte med informationsutskottet och pratat valrörelse. Att jag orkade göra det berodde på att jag sov sexton timmar inatt. Crohns suger något fruktansvärt just nu. Och jag orkar inte ens fejka gott humör.Lämna en kommentar