Att träna eller inte träna

Att träna eller inte träna

Jag har börjat gå långa promenader. Mest för att jag inte klarar av att sitta stilla framför en dator hela dagarna utan någon rörelse över huvud taget. Det är exakt samma reaktion som när jag skrev min kandidatuppsats. Jag har aldrig varit så vältränad som vuxen som jag var då, i kombination med att jag aldrig varit så sjuk som jag var då.

Förkylningen jag fick i midsommarhelgen börjar släppa och nu är frågan. Ska jag börja träna hårdare. Jag skulle vilja kunna springa fem kilometer och jag skulle vilja ha mer tonade ben och mage och jag har en målvikt som jag håller för mig själv. Så jag tänker, börja springa intervaller efter runkeepers program mot fem kilometer och tre gånger i veckan gå på ett pass på Gerda, resten av sommaren. I kombination med att vara vaksam på vad jag äter, men maten har mest med att göra magen medgörlig.

Jag har de sista dagarna hittat flera olika saker att äta som utökar mängden alternativ i kylen. Även om grekisk yoghurt och ägg av olika slag är basen i allt jag äter, i kombination med olika sorters kött. Det går att baka i micron. Mjöl behöver inte bestå av vete. Choklad är bra grejer.

Nu skulle jag bara vilja ha en ugn så att jag faktiskt kan baka och göra gratänger av olika slag.Lämna en kommentar