Det bor ett lejon i min mage

Det bor ett lejon i min mage

Lejon, det är vad jag brukar kalla det som sker i min mage då den är lite upprörd. Det skulle även kunna jämföras med ett mindre tröskverk, eller en enduro-tävling.

Att jag glömde att äta idag var nog ett tecken på att jag inte borde ha ätit idag. I alla fall borde jag hållit mig till flytande kost. Nu vaknade jag istället efter att ha sovit en dryg timme för att jag akut behövde gå på toa och kan inte somna om. Så istället för att sova så postar jag texter om högskolestiftelser på lssk:s Facebook-grupp, som ett sätt att ge medlemmarna möjlighet att läsa på inför torsdagens möte, och har semi-politiska diskussioner i olika Facebook-konversationer. För uppenbarligen är alla vakna 00.40. Av olika anledningar. Min är magen.Lämna en kommentar