En mycket bättre dag!

En mycket bättre dag!

Efter gårdagskvällens mindre sammanbrott sov jag länge och ganska gott, men framförallt länge och idag har varit mycket, mycket bättre!

Min studiesituation har antagligen löst sig. Med en komplettering kommer jag kunna ta dom 15 poäng i Politisk Ekologi som är en del av mitt program, utan att jag behöver dubbelarbeta just nu. Det känns som att jag gar en plan för att komma tillbaka till pluggandet igen!
Jag har också varit ute i solskenet och pratat politik med LSSK och folk var positiva och glada och s-studenter syntes i Lund. Det känns som att allt är på väg att bli lite, lite bättre!

Nu när jag har flyttat hem igen så kommer mästa utmaning, det där med att äta rätt och tillräckligt mycket. Jag har fått specialkost i form av spc-flakes och jag tror faktiskt att magen blir gladare av dom. Men eftersom flakesen bara är en av tre saker som är nya efter senaste skovet, vet jag ju inte. Men så länge det blir bättre tänker jag inte vara pessimistisk! Jag vet hur mycket bättre jag mår om jag är glad och tror på att allt blir bättre.Lämna en kommentar