En vecka 100%

En vecka 100%

Jag har ätit AIP i 7 dagar. Maten jag ätit har varit väldigt god och jag har inte gått hungrig över huvud taget. Det svåra är när jag inte är hemma vid måltiderna, eftersom mat ute är svårt.

Topp 5 mat under veckan!

Jag har under veckan hittat fika ute, men också middag då vi satsade på en restaurang som hör ihop med en fiskbutik. Fika går att få om man väljer ren juice. Det svåraste är allt socialt som byggs runt mat. Så jag måste bli bättre på att planera och styra om saker så att mat inte är aktiviteten, istället kan det vara en promenad eller ett museibesök som kam vara fokus. Och jag måste nog också bli ännu bättre på att vara obekväm i matsituationer.

De kommande sju dagarna är målet att

✔️ äta av min surkål och fermentera något mer, kanske morötter

✔️ äta fisk och skaldjur minst tre gånger

✔️ koka benbuljong, och då också hitta bra ben att koka buljong påLämna en kommentar