Första steget mot 5 km

Första steget mot 5 km

Solen har skinit hela dagen idag men jag lyckades inte ta mig ut för första passet på min träningsplan för att nå 5 km förrän närmare tio på kvällen. Jag vet inte riktigt vad jag har gjort idag förutom en trevlig brunch med amerikanska pannkakor dlm huvudrätt, dagen har bara flutit förbi i ett jämnlågt tempo.

Efter ett långt Skype-samtaö med Frankrike så fick jag äntligen ändan ur och sprang/joggade 2,41 km. Jag har anslutit mig till en träningsplan på runkeeper som på åtta veckor ska få mig att orka springa 5 km.

Med uppvärmning slutade rundan jag tog på exakt 3 km, bra för framtida referenser! Det gick ganska bra.  Orkade inte springa hela sträckan, men jag sprang mer än hälften och jag hade nog orkat längre. Men jag tänker att det är bra att ta det ett steg i taget och lugnt och sansat.Lämna en kommentar