Våren, sista kortisonet och motioner!

Våren, sista kortisonet och motioner!

Idag är det vår ute – förhoppningsvis har den kommit för att stanna! Det är sommartid, vilket måste betyda något, plus att det är sista dagen för kortison för denna gång. Det är en bra dag som också inleddes med att äta brunch – amerikanska pannkakor, engelskt te och apelsinjuice. Det är många bra saker på en gång, och den känslan jag har just nu tänker jag försöka behålla hela veckan!

Eftermiddagen innehåller, redigering av motioner från LSSK till s-studenters kongress. Vi tycker en mängd bra saker och det är kul att LSSK tycker saker och vill vara med att påverka förbundets verksamhet! Jag ska också springa 2,41 km, första steget på vägen mot att kunna springa 5 km. Ett mål jag ska försöka uppnå innan maj månad är slut. Så från och med nu kommer en hel del fokus i min vardag och här att ligga på träning. Jag längtar efter att ta kontroll över min kropp igen, på det sättet har jag åtminstone kontroll på något i mitt liv, det underlättar!

Men just nu tänker jag bara njuta av att det är gassande sol ute! Vilket borde betyda att vintern är slut och att snart, snart, kommer sommaren. Och även om den inte gör det så åker jag till Frankrike för att möta våren om 10 dagar!!!Lämna en kommentar