Nypåfylld och helt dränerad

Nypåfylld och helt dränerad

Tillbringade helgen i till stor del på Bommersvik med ett par avstickare till Stockholm. Att få komma till Bommersvik är en ynnest. Att få umgås med meningsfränder, få nya idéer och se att det trots det politiska läget görs en massa fantastiska saker runt om i landet. För att orka med allt det vardagliga politiska så behövs det politisk påfyllnad. Möjlighet att få prata idépolitik och utveckla det egna tänkandet tillsammans med andra.

Även om min kropp är extremt dränerad på energi för tillfället så var det väldigt givande att få vara med på Kretsen kring Bommersvik. Jag behöver till och med få göra saker som är inspirerande, för att inte helt förlora hoppet om framtiden. För mig är ju politiken mitt största intresse, så Bommers var perfekt.

Denna måndag tar jag dock helg. Det känns i kroppen att jag bara sov sju timmar natten mellan lördag och söndag, att jag inte vilade middag, att jag var igång hela dagarna (alltså satt på stol eller stod, och umgicks med folk), och att jag åt lite för lite. Jag är så trött att jag behöver ha det väldigt lugnt omkring mig, orkar inte ens se på tv. Så idag lyssnar jag på poddar och ligger i sängen, och från och till blundar jag lite.Lämna en kommentar