Produktivt och fika på stan

Produktivt och fika på stan

Gårdagen var en riktigt bra och produktiv dag. Detta trots att jag sov fram till lunch och att jag segade runt hemma fram till tresnåret.

Vi planerar bröllop, idag är det 80 dagar kvar, och igår kunde jag checka av många saker från listan. Men innan det så fick jag skriva under mitt första ordförandebeslut. Jag är sedan mitten av våren vice ordförande i Servicenämnden i Lund kommun. Ett uppdrag som är väldigt utmanande, ibland svårt och väldigt roligt. Ordföranden är bortrest den här veckan, så jag fick hoppa in och lösa en grej på egen hand för första gången.

Efter det tog jag tåget till Malmö för att möta upp sambon. (Heja sommarkortet!). Vi gjorde ett bröllopsrelaterat ärende, med efterföljande häng vid kanalen i Davidshall.  Han köpte glass. Förut älskade jag glass, men de senaste åren har jag mått allt mer illa av socker och jag känner väldigt sällan sug efter glass längre. Och detta är en stor grej för mig (när jag fyllde 29 hade jag glassbuffé). Istället gick jag in på Condeco, som jag rekommenderar starkt om man har behov av specialkost och ffa glutenfritt, där jag förutsatte att det skulle finnas något för mig. Och de hade färskpressad juice! Jag valde morot, ingefära och äpple. Den serverades med is i och funkade utmärkt som fika.

Under kvällen har jag också fixat några andra saker. Jag har beställt ett custom hårsmycke från USA. Etsy är så bra! Jag har också beställt hudvård som jag spanat på länge. Och ett par träskor.

Nu ska bara cake topper och ett bälte till brudklänningen beställas. Sedan ska saker justeras, och det blir så bra!Lämna en kommentar