Stressen – den goda och den onda

Stressen – den goda och den onda

Min kropp, eller framför allt mitt immunförsvar, tål inte stress så bra. Och det spelar ingen roll om det är bra eller dålig stress. Samtidigt så presterar jag som bäst under tidspress. Men blir helt förlamad då det blir för mycket på en gång, framför allt när jag inte själv har kontroll över de olika delarna i ett skeende.

Hur som. Just nu är det lite mycket stress rent generellt. Och idag har det visat sig i att jag sovit alldeles för mycket och ätit alldeles för lite. Och nu kickar stressen igång för att det börjar bli sent och att jag inte kommer hinna med allt som måste göras imorgon innan halv två. Som tur är så är det en ny dag imorgon. En dag då jag förhoppningsvis har mindre ont och därmed kan göra saker i ett högre fysiskt tempo. En dag då hjärnan orkar vara på topp och jag lyckas göra mycket på kort tid. Det sista som överger mig är hoppet om en bättre morgondag.Lämna en kommentar