Vardagslyx

Vardagslyx

Det har varit några tuffa dagar. Mycket som ska göras, planeras och fixas, men framför allt mycket som jag inte har någon möjlighet att påverka. För att ge mig själv en stund bara för mig själv gick jag till frisören och lyxade till det med hårmassage, inpackning, klippning och styling. Osminkad men med väldigt fixat hår.

Just nu undrar jag mest hur lång tid det tar att komma i balans efter en stor kris. För tillfället är jag extremt skör och har väldiga humörsvägningar. Har svårt att sova och äta. Är helt slutkörd och kan inte slappna av. Det är en mycket märklig situation att befinna sig i.

Min tanke är att försöka fortsätta som vanligt och denna torsdag ska jag verkligen ge mig själv utrymme att göra massa plugg. Det är något som måste bli mitt fokus under en period och som kanske också kan vara min räddning? En möjlighet att komma ifrån politiken lite grann och låta hjärnan, och därmed kroppen, fokusera på något annat. Förutom att min uppsats är politisk då. Så framöver finns jag på UB!Lämna en kommentar