Planer för midsommar

Planer för midsommar

Vi ska fira midsommar på ett nytt sätt för oss. Detta är vår tredje midsommar tillsammans, och den tredje i rad jag får göra trevliga saker.

För fyra år sedan hade jag mitt senaste skov som krävde inläggning och just idag för fyra år sedan låg jag på akuten. I viket fall. För tre år sedan var vi i Varberg med hotellvistelse, förra året var vi hemma, i år blir det landet med tält och luftmadrass. Vi ska fira med ett par personer jag känner, och flera jag aldrig träffat. Och jag måste vara den knepiga personen med så mycket matbegränsningar (en känsla som är som mest närvarande vid högtider).

Min plan är att i förväg fixa några små kompletteringar framförallt till mig. Och att baka en tårta som jag bjuder alla på (den funkar för typ all specialkost så länge folk inte är vegetarianer). Jag får om att tomaterna i salladen hamnar på sidan, vi får nogsamt separera mitt grillkött från pepparn på de andras, ha med kokosyoghurt till frukosten.

Jämfört med för ett år sedan har jag väldigt många fler verktyg för att komplettera. Det blir helt enkelt lättare med tiden, när det avvikande och svåra blir till vanligt och vanor. Och nu ska det firas midsommar!Lämna en kommentar