Utveckling av maten

Utveckling av maten

Der är fascinerande hur min mage reagerar på olika sorters mat. Jag har kommit fram till att jag måste äta bra mat, ren mat. Så lite artificiella tillsatser som möjligt. Helst lagad från grunden med bra råvaror. Jag har väldigt svårt att köpa färdiglagad mat viket ibland kan bli ett problem. Vissa dagar skulle jag behöva ha med mig tre olika måltider i väskan. Men det är sällan jag orkar det. Istället blir det halvbra mat.

I lördags hade vi årsmöte med Socialdemokraterna i Lund, arbetarekommunen. Vid sådana tillfällen blir mycket ställt på sin spets. Vanligtvis är det färdiggjorda mackor som serveras till lunch. Så även denna gång. Och jag orkar inte bråka. Hade det bara funnits antingen mackor en får göra själv eller frukt så hade det varit lättare. Om det hade funnits lightläsk hade det underlättat. Istället tog vi vägen över ICA när vi delade ut flygblad efter lunch. Keso med nötter och frukt samt sked i locket är min räddning många gånger!Lämna en kommentar